Over Tina Turner Tribute Band NUTBUSH

Hoe het begon…

De band is een initiatief van een aantal bandleden in London en een aantal bandleden in Nederland. De bedoeling is om dé Tina Turner Tribute Band te worden van Europa (en misschien wel daarbuiten).

Daarvoor zijn mensen gevonden (en worden momenteel ook nog gezocht in de vorm van danseressen, stage specialisten etc.) die hierin geloven dat zij dit neer kunnen zetten. Dat betekent een investering van ieder in de vorm van veel tijd en energie om dit te realiseren. Er wordt -voordat er überhaupt een concert is gegeven- al interesse getoond van alle uithoeken van Europa. Dit is niet geheel verwonderlijk, want de echte Tina Turner treedt niet meer op en haar fans willen heel graag de Tina songs horen en beleven zoals het was bij haar concerten.

De bedoeling is dat iedereen die meedoet aan dit project “groots” denkt. We gaan dan ook het hele concert (momenteel nog zonder de interludes, misschien komen die later nog erbij) van Tina Turner live in het Gelredome in 2009 van A tot Z gaan uitvoeren. Dus alle bekende nummers van haart van “Steamy Windows” tot “the Best” worden ten gehore gebracht.

De grote band repetities zullen in november a.s. plaatsvinden in London en het eerste concert zal al meteen grootschalig worden in de Hanenhof in Geleen op 30 december 2015. Wij zouden vereert zijn als je daar bij zou willen zijn. Boek je kaarten hier.

Intussen is Duitsland toegevoegd aan de samenwerkingsverbanden. Een deel van de backing vocals komt uit Duitsland. Dus de leden bestaan dus uit mensen uit de United Kingdom, Nederland en Duitsland!

© Copyright 2024 - Tina Turner Tribute Show // The Gelredome 2029 Experience // A licence to // website gemaakt door TASK4 Studios